Informatie


Download finishcertificaat en bekijk finishvideo
Klik hier om je eigen persoonlijke fotocertificaat te downloaden en je finishvideo te bekijken.Op woensdag 10 april 2019 organiseert atletiekvereniging Spiridon voor de negende keer de Global-e Leemputtenloop.

Hardlopers kunnen zich inschrijven voor 2.5, 5 of 10 kilometer over verharde wegen door de bossen van Boswachterij Dorst. Voor lopers t/m 10 jaar is er een jeugdloop over 1 kilometer. De finish van alle afstanden is voor het clubgebouw van AV Spiridon.

Programma

TijdOnderdeel
18.30 uur1 kilometer (t/m 10 jaar)
18.45 uur2,5 kilometer
19.30 uur5 kilometer
10 kilometer

Verzorging
Bij de finish is een waterpost aanwezig. Bij de 10 kilometer is na ongeveer 5 kilometer (ter hoogte van Kalix Berna) een waterpost ingericht. Alle kilometerpunten staan met bordjes aangegeven. EHBO is aanwezig bij de finish en als achterfietser bij de 10 kilometer.

Water op de verzorgingsposten wordt mogelijk gemaakt door Spa.

Herinnering
Als herinnering kunnen deelnemers hun eigen finishcertificaat met persoonlijke foto downloaden. Ook kunnen deelnemers (gratis) een persoonlijke finishvideo bekijken. Finishcertificaat en finishvideo zijn na afloop van het evenement beschikbaar op deze website onder 'Uitslagen'.

Deelnemerslimiet
De Global-e Leemputtenloop ervaart de laatste jaren een sterke deelnemersgroei. Om de kwaliteit van het evenement voor de lopers te waarborgen en om het natuurgebied niet onnodig zwaar te belasten zal de inschrijving worden gesloten wanneer een totaal van 1000 deelnemers is bereikt.

Achtergrondinformatie
Klik hier voor meer achtergrondinformatie over het bosgebied waar doorheen gelopen wordt.