10e Global-e LEEMPUTTENLOOP
Rijen - woensdag 17 juni 2020

Afstanden
1 kilometer
Ook de jongste lopers kunnen proeven van de Global-e Leemputtenloop. Ben je 10 jaar of jonger? Dan kun je je samen met je vriendjes en vriendinnetjes inschrijven voor de Mini-Leemputtenloop over 1 kilometer. Omdat wij hardlopen onder jongeren willen stimuleren is deelname aan de Mini-Leemputtenloop volledig gratis.

Inschrijven kan in 3 categorieŽn. In elke categorie huldigen wij de snelste 3 jongens en de snelste 3 meisjes met een medaille.

CategorieGeboortejaar
Pupillen A2009-2010
Pupillen B2011
Pupillen C2012 en later

Pupillen van de organiserende vereniging AV Spiridon strijden op deze afstand om het clubkampioenschap en de bijbehorende wisselbeker.

2,5 kilometer
Ben je nog niet zo lang aan het lopen? Of zit door omstandigheden een 5 of 10 kilometer er even niet in? Schrijf je dan in voor de 2,5 kilometer en beleef wat de Global-e Leemputtenloop zo bijzonder maakt.

Voor jonge lopers (11 t/m 14 jaar) hebben wij een extra uitdaging ingebouwd: aparte podiums per categorie. Dus houd jij van een uitdaging maar ben je nog te jong voor een wedstrijd over 5 kilometer? Dan is de 2,5 kilometer jouw afstand! Strijd met je leeftijdgenoten om een podiumplaats.

Inschrijven kan in 3 categorieŽn. In elke categorie huldigen wij de snelste 3 jongens/mannen en de snelste 3 meisjes/vrouwen met een medaille.

CategorieGeboortejaar
SeniorenAlle leeftijden
Junioren C2005-2006
Junioren D2007-2008

Junioren C-D van de organiserende vereniging AV Spiridon strijden op deze afstand om het clubkampioenschap en de bijbehorende wisselbeker.

5 kilometer
De 5 kilometer was vanaf het begin populair bij een uiteenlopende groep lopers. Het heen-terug parcours langs de fraaie Leemputten en het voormalig boswachtershuis is niet alleen mooi, maar heeft geen bochten en is daarom razendsnel. Al jarenlang staat een breed veld met regionale toplopers aan de start. De parcoursrecords staan scherp. Maar ook de puur recreatieve lopers weten de 5 kilometer te vinden. Voor ieder wat wils dus op deze tussenafstand.

Voor jonge lopers (15 t/m 18 jaar) hebben wij een extra uitdaging ingebouwd: aparte podiums per categorie en eigen parcoursrecords. Dus houd jij van een uitdaging en ga je graag de strijd aan met de klok, maar ben je nog te jong voor een wedstrijd over 10 kilometer? Schrijf je dan in voor de 5 kilometer.

Inschrijven kan in 3 categorieŽn. In elke categorie huldigen wij de snelste 3 jongens/mannen en de snelste 3 meisjes/vrouwen.

CategorieGeboortejaar
SeniorenAlle leeftijden
Junioren A2001-2002
Junioren B2003-2004

Junioren A-B van de organiserende vereniging AV Spiridon strijden op deze afstand om het clubkampioenschap en de bijbehorende wisselbeker.

10 kilometer
De 10 kilometer is de hoofdafstand van de Global-e Leemputtenloop. Het afwisselende parcours van 1 ronde leidt je langs al het moois wat Boswachterij Dorst te bieden heeft. Ook hier bestaat het deelnemersveld uit een mix van regiotoppers, puur recreatieve lopers en alles wat daartussen zit.

Let op: in tegenstelling tot de andere afstanden start de 10 kilometer niet bij het clubgebouw, maar 1250 meter verderop in het bos. Kom dus op tijd. De finish van de 10 kilometer is - zoals bij alle afstanden - voor het clubgebouw. Kijk voor meer informatie onder 'Parcours'.

De Global-e Leemputtenloop maakt onderdeel uit van het Global-e wegcircuit Midden-Brabant. Uitslagen van regionale lopers op de 10 kilometer tellen mee voor het regioklassement.

Deelnemers worden onderverdeeld in de volgende categorieŽn:

Categorie
Mannen Senioren
M35
M45
M55
M65
Vrouwen Senioren
V35
V45

Seniorleden van de organiserende vereniging AV Spiridon strijden in deze zelfde categorieŽn om het clubkampioenschap.

Prijzen voor de clubkampioenen worden mogelijk gemaakt door Smaak.